Krijg je geen energie meer van je werk? Of heb je een collega die hierin vastloopt? Inzicht in KernTalenten biedt oplossingen

Zou je graag meer energie of plezier uit je werk willen halen? Toys-Story helpt jou je eigen sterke KernTalenten te ontdekken. Dit aan de hand van jouw voorkeur als kind voor bepaald speelgoed, activiteiten en/of hobby’s. De uitkomsten bieden zicht op een studie, baan of bestemming die bij joú past. Kortom: “Het verhaal achter je speelgoed”. De oplossing hoeft niet altijd een andere baan te zijn. Het advies kan ook zijn om taken anders te organiseren of te verdelen op je werk of binnen je team. Of thuis weer een hobby oppakken.

KernTalenten en jouw unieke profiel
Op basis van je favoriete speelgoed, spelletjes en interesses zoals sport, lezen of muziek, breng ik, Danielle Budel, jouw originele talenten in beeld. Waar jij als kind tussen je 4 en 12e jaar heel graag mee bezig was, is een uiting van je aanleg. Dit KernTalenten-profiel is een blauwdruk van jouw authentieke en originele persoonlijkheid. Je aard, je potentieel en jouw intrinsieke motivatie. Een unieke combinatie van 23 KernTalenten.

Deze analyse geeft inzicht in je sterke en kleine KernTalenten en de combinaties daartussen. Dit betekent een zeer genuanceerd beeld over wie je bent, wat je in je hebt en waardoor je van nature wordt gedreven. Je krijgt dus zicht op activiteiten die je energie geven, maar ook welke energie kosten. Dit op het gebied van bijvoorbeeld organiseren, leiderschap, creativiteit, teamspel ondernemendheid en flexibiliteit. Dus welke soort werkzaamheden goed bij je passen en wat voor soort omgeving. Als je je te veel met je kleine KernTalenten bezig houdt, kan dat tot overbelasting, ziekte of uitputting leiden. Andersom als je nauwelijks je sterke talenten kunt inzetten, krijg je ook te weinig energie of plezier in je werk. Dit kan tot demotivatie leiden. Het mooiste is om met zo’n 70% van je sterke talenten bezig te zijn. Dat kan ook een combinatie van werk, vrijwilligerswerk of vrijetijdsbesteding zijn.

Wil je meer weten hoe dit werkt en wat bij jou past? Of heb je een werknemer die je dit gunt? Neem contact op voor een kennismaking met Danielle Budel: 06-46664768, of kijk op www.toysstory.nl, bureau voor talentmanagement & loopbaankeuze.