Profiel

Mijn naam is Danielle Budel. Ik ben coach voor kinderen, jongeren en volwassenen en adviseur voor scholen of organisaties. Elk kind of ieder mens is bijzonder en heeft een gave. Mijn missie is mensen helpen die een steuntje in de rug nodig hebben bij hun zelfvertrouwen. Dat ze zichzelf mogen en kunnen zijn, zowel thuis als op school of werk. Om zo te kunnen groeien en ieders natuurlijke kwaliteiten en talenten ontdekken. Samen werken we aanRozendaal-20130623-00431 (2) oplossingen (oplossingsgericht) vanuit jouw schatkist.
Ik leer jou of je kind stapjes te zetten in de goede richting. Zodat je het zelf weer kan. Een balans (terug)vinden tussen denken, voelen en doen. Elk kind of ieder mens is uniek en anders. Daarom stem ik mijn hulp af op jouw vraag.

Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen: een meisje van 18 en twee jongens van 22 en 24. Van mijn eigen kinderen leer ik nog elke dag. Elke leeftijdsfase heeft iets speciaals.
Met Gaaf Kwadraat komt alles samen uit mijn leven. Als gecertificeerd kindercoach help ik jouw kind op een speelse en creatieve wijze. Als gezondheidswetenschapper kijk ik naar het geheel van een mens of kind. Gezondheid is een balans tussen het welzijn van lichaam en geest. Als communicatieadviseur in de zorgsector heb ik geleerd goed contact te maken, te luisteren naar de vraag, en klantgericht te werken. En om uit te gaan van mogelijkheden, wat kun je wel goed. En daarnaast veranderingsprocessen te begeleiden, zowel individueel als bij een team.
Maatwerk is voor mij doorslaggevend. Verder ben ik ervaringsdeskundig in het begeleiden van (hoog)sensitieve en (hoog)begaafde kinderen. En heb ik de opleiding tot erkend KernTalentenanalist gedaan.