Referenties

Harriet Eikelaar, huisarts te Arnhem:
“Ik heb Danielle leren kennen als een lieve enthousiaste vrouw met een groot hart voor haar vak. Ze is zeer gedreven en zoekt het goede in ieder mens. Met kinderen maakt ze op een fijne manier contact. Daardoor durven ze open tegen haar te zijn. Zo weet ze op een prettige manier duidelijk te krijgen wat het kind bezighoudt.”

Hester moeder van Olivier:
“Olivier is een lieve en gevoelige jongen die zo nu en dan overstuur raakt als er dingen gebeuren die hij niet kan beïnvloeden. Danielle heeft hem geleerd om niet weg te rennen, maar om te praten en ook om emoties te delen met mij, zijn vader, zijn oma of juf. Hij begrijpt nu beter dat wij hem kunnen helpen als hij ons vertelt wat hij voelt. Olivier voelt zich hierdoor meer gesteund. Stapje voor stapje heeft hij dit geleerd. Via spel, muziek en oefeningen van de Kids’ Skills-methode. Danielle heeft Olivier goed geholpen!”

Een jongen van 6 jaar een half jaar na de hulp: “Ik ben blij dat je me geholpen hebt. Het gaat nog steeds goed met mij.”

Een meisje van 10 jaar: “De ontspanningsoefening heeft gewerkt. Ik heb prima geslapen. Ik heb een goede tijd gezwommen. Ik heb een medaille gehaald.”

Een meisje van 10 jaar: “Ik denk veel meer: het hoort er bij, het komt van zelf goed.”

Ouders: “Ik ben heel blij dat mijn dochter nu meer zichzelf durft te zijn. Ook de juf ziet een open, creatief en meer ontspannen meisje.”

“Ik zal nooit die glimlach van mijn zoon vergeten bij het intakegesprek. Als Danielle de wondervraag stelt: Hoe zou het zijn als je probleem is opgelost en je bent hier klaar? En nu is hij dan zo ver. Hij straalt weer!”

“Het is een wereld van verschil toen mijn dochter hier voor het eerst binnenkwam en nu. Ze straalt weer helemaal.”